Visszatérő regisztrált vásárlóinkat pontokkal jutalmazzuk, amiket későbbbi vásárlásaik során kedvezményekre tudnak beváltani

loyalt program

Vásárlásaid során hűségpontokkal jutalmazunk

Regisztrált felhasználóként, minden vásárlásod után hűségpontokkal jutalmazunk. Minden 1 ft. költés után 1 hűségpontot írunk neked jóvá. Pontjaid mennyiségét a felhasználói fiókondál a “Hűségpont rendszer” menü alatt tudod nyomonkövetni.

Az elérhető hűsgépontjaidat a Fiók>Hűségpont menü alatt találod.

Hűségpontjaidat a későbbi vásárlásaidnál kedvezményekre tudod váltani

Az összegyűjtött hűségpontjaidat a későbbi vásárlásaid során tudod felhasználni. Vásárláskor a korás illetve a pénztár oldalon is látni fogsz egy rublikát ami megjeleníti az aktuális pontszámod illetve hogy forintra válta mennyi kedvezményt biztosít. Itt a “BEVÁLT” gombra kattintva tudod jóváiratni a kedvezményeket.

PONTRENDSZER ISMERTETŐ

 

  • A weboldalon minden elköltött 1ft = 1db pontnak felel meg. Tehát például ha 3.000Ft értékben vásárolsz, akkor 3.000 pontot írunk jóvá.

 

  • Beváltáskor: 105db pont 1 ft.-nek felel meg. Például ha van 10.000 pontod akkor ezt 95 ft.-ra tudod beváltani. Ezt kiszámolni úgy tudod, hogy az adott pontodat elosztod 105-el így megkapod, hogy hány ft. kedvezmény jár pontjaid után. De igazából számolgatnod sem muszáj, hiszen a kosár illetve a pénztár oldalon a weboldal automatikusan írja neked a felhasználható kedvezményeket 🙂